PLM DISPLAYS

NEW HOLLAND PLM DISPLAYS

New Holland biedt een ruim gamma displays aan die u 360° PLM-informatie en -beheer bezorgen. U kunt alle parameters in één oogopslag in de gaten houden, waaronder de geleiding en de meest geavanceerde functies om opbrengst en vocht in kaart te brengen. Kies tussen de FM-750 en de breedbeeldmoniter FM-1000. De volledig geïntegreerde IntelliView®-displays zijn kleurenaanraakschermen waarop u alle functies van de machine met de vingertoppen bedient. Kies voor Intelliview™ III van 17,8cm of upgrade naar de IntelliView™ IV-monitor met een superbreed scherm van 26,4cm.

FM-750 DISPLAY

DE HOEKSTEEN VAN NAVIGATIE, KAN 2,5 CM NAUWKEURIGHEID AAN

De FM-750 is een multifunctionele display en heeft een ingebouwde ontvanger waarmee u de nauwkeurigheid kunt kiezen die uw toepassing nodig heeft, van +/- 20 cm tot +/- 2,5 cm pass-to-pass en year-to-year. Wanneer u een DGPS-navigatiesysteem nodig hebt dat u tijd, brandstof en grondstoffen bespaart, zoek dan niet verder en kies voor de FM-750.

EZ-STEER™ ‘S WERELDS EENVOUDIGSTE HANDENVRIJ LANDBOUWSYSTEEM

EZ-Steer is een eenvoudig draagbaar handenvrij stuursysteem voor alle modellen, oud en nieuw. Het EZ-Steer- systeem bedient het stuurwiel voor u door de combinatie van een wrijvingswiel en een motor, die indirect wordt aangedreven door de output van een navigatiedisplay. Terwijl EZ-Steer u op het juiste spoor houdt op golvend terrein, langs greppels, water en verhoogde bermen, kunt u zich makkelijker concentreren op verschillende taken zoals de prestaties van de sproei- of zaaimachine, betere kwaliteit van het werk of hogere gewasopbrengst, en dit met heel wat minder stress. EZ-Steer heeft het grote voordeel dat het makkelijk te verplaatsen is van de ene machine naar de andere.

EZ-PILOT™: HET NIEUWE “ONZICHTBARE” GEASSISTEERDE STUURSYSTEEM

EZ-Pilot is een hyperperformante, goedkope, geassisteerde stuuroplossing die keurig in de stuurkolom van het voertuig geïntegreerd is. Dit systeem kan op de meeste merken van tractoren en oogstmachines geïnstalleerd worden. Deze geavanceerde oplossing beschikt ook over T3™-terreincompensatietechnologie, die u in een perfecte baan houdt, zelfs op golvend terrein en verhoogde bermen. Het is makkelijk te verplaatsen van de ene machine naar de andere. U hebt de keuze om het originele stuurwiel van uw machine te gebruiken, of om het optionele stuurwiel te installeren met een voorziening waarbij het stuurwiel terug op de originele hoogte komt. Het keurige motorontwerp is volledig geïntegreerd in de stuurkolom en biedt vrije toegang tot de instrumentencluster en andere controlesystemen van het voertuig, met behoud van de eventueel aanwezige telescopische functionaliteit. De elektrische motor werd ontwikkeld om de weerstand te overwinnen van tractoren met stuggere stuurbekrachtigingsystemen, met een optimale prestatie als resultaat. De snel reagerende elektrische motor zorgt ervoor dat het systeem snel kan bijsturen om het voertuig steeds op het juiste pad te houden.

Kenis NV

Terbeekseweg 11
2990 Loenhout
Tel: +32 3 669 71 29
Fax: +32 3 669 81 26
info@kenisnv.be

Kenis BV

Provinciale Baan 46b
9120 Vrasene
Tel: +32 3 234 95 59
Fax: +32 3 475 21 96
info@kenisnv.be

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 8u00 – 12u00 & 12u45 – 18u00
Zaterdag: 8u00 – 12u00
Zon- en feestdagen gesloten

Volg onze social media

Copyright 2021 Kenis NV
Disclaimer Privacy & Cookies

Realisatie website: DLogic.nl

Scroll naar top